A nyár csak június közepén érkezik, de mentálisan már ott vagyunk. Az emléknapon körbejártuk a sarkot, és most teljes sebességgel haladunk a meleg időjárás, a kék ég, a barbecue és a jeges sörökkel teli hűtők felé. Vannak folyók, amelyek úszásra szorulnak, sátrak, amelyek dobásra szorulnak, és tengerparti sétányok, amelyek járőrözésre szorulnak. Ahogy a nappalok lassan az éjszakába nyúlnak, most az a feladatunk, hogy eldöntsük, hogyan töltjük az extra nappali órákat.

Ugorjunk fel a fedélzetre egy hétvégére, vagy fedezzük fel a saját udvarunkat? Vegyük a Tinseltown fényeit, vagy az LGBTQ+ büszkeség talmi-szétszórt úszóit? És ne felejtsd el az apafigurát az életedben június 19-én. Talán kezelje őt egy napforduló témájú éjféli baseball játékkal Fairbanks-ben, vagy megkóstolni az árukat egy sörfőzdében—vagy kannabiszmúzeumban—Bostonban. Vagy lepje meg egy olyan város látogatásával, ahol nincs szükség autókra, így nincs drága gázdíj. Pénzt takarít meg! Hallottuk, hogy az apák szeretik ezt. Itt vannak a legfontosabb utazási ötleteink egy júniusra, hogy emlékezzünk.

Kap zümmögött Bostonban
A 19. század végén Boston szomjas volt … és becsípett. Az Egyesült Államokban az egy főre jutó legtöbb Sörfőzde óriási 31, 24 ilyen előőrsöt jelentett Jamaica Plain és Roxbury otthonának (azt mondják, hogy a helyi háziállatok ingadoztak azon a napon, amikor a tartályokat gőzzel tisztították, köszönhetően a levegőbe szivárgó ködnek).

Ma az egyik ilyen épület még mindig hordozza a fáklyát: 1985-ben a Boston Beer Company (más néven Sam Adams) beköltözött a komplexumba, amely egykor a befolyásos haffenreffer sörfőzdének adott otthont 1871-től 1965-ig. De ez nem egy közönséges Sörfőzde. Itt a komlóőrült tudósok a kutatásra és a fejlesztésre összpontosítanak, ami olyan korlátozott kiadású söröket eredményez, mint a Mole Milk Stout és a Mango Guava IPA. Próbálja ki őket a bárban, a szabadtéri teraszon vagy egy túrán, ahol új tömegeket kóstolhat meg a tömegek előtt, és hangot adhat arról, hogy széles körben elterjedjenek-e vagy sem. Az erő! Túrák állnak rendelkezésre csütörtöktől hétfőig foglalás útján.

Akkor ki kell olvasni más anyagokat. A 15 perces sétával eljuthat a Core Social Justice Cannabis Múzeumba, Együtt található a vetőmag-adagolóval. Az eladó finomságok mellett a művelet ingyenes kiállítást kínál a kannabisz-rendészet alulreprezentált és alacsony jövedelmű közösségekre gyakorolt túlméretezett hatásáról (plusz a birtoklás miatt letartóztatott Hírességek mugshotjainak megjelenítése). Mielőtt elmész, akár meg is oszthatja saját gyomútját—legyen az rekreációs, gyógyszeresen, vagy más módon, megállva a Cannfessionalba, azzal a céllal, hogy megbecsülje az erős növényt azáltal, hogy megmutatja azoknak a körét, akik használják—a festői ólomüveg ablakot is beleértve.

Gawk a természeti jelenségekről
Két hétig minden tavasszal, szentjánosbogarak világít az éjszaka egész Tennessee Great Smoky Mountains Nemzeti Park, röpködő a biolumineszcencia örömére mindenki, aki elkapja személyesen. Ebben az évben szinkronizált fénytáncuk (más néven párzási megjelenítésük) június 3-tól június 10-ig tart, a belépőjegyeket lottón keresztül adják ki. De ha a lottó elkerülte Önt, talán csak nézzen körül a kertben? A szentjánosbogarak nem ismernek határokat, igaz?

Kipróbálhatja szerencséjét a tengeri teknősök megfigyelésére is, mivel a teknősök fészkelési szezonjának közepén vagyunk. A (többnyire) Florida partjai mentén héjas barátaink a partra úsznak, lyukat ásnak, és néhány hónappal később tojásokat tojnak. Ez egy kényes és csodálatos folyamat, és összeállítottunk egy útmutatót arról, hogy hol láthatjuk, hogy ez történik, valamint hogyan használjuk ki a strandokat ebben az időben anélkül, hogy veszélyeztetnénk a szorgalmas lényeket.

Fontolja meg, hogy vitorlát állítson be egy lakóhajón
Tudtad, hogy Lake Cumberland, Kentucky a lakóhajó fővárosa a világ? Ez az, amit dub magukat egyébként, köszönhetően a puszta száma lakóhajók bérelhető. A tényt még ellenőrizni kell, de ez a következő pontunkhoz vezet: mi lenne, ha ezen a nyáron foglalnánk egy lakóhajós vakációt? Megvan az útmutató minden dolog úszó otthonok, a legjobb hely, hogy felfüggeszti magát a tetején a Mississippi folyó, hogyan kell áthaladni a Erie-csatorna egy európai stílusú narrowboat, hogy hogyan kell egyszerűen foglalni lakóhajó Airbnb mert tetszik, hogy ringatta aludni a hullámok. És ha meg akarja próbálni a kezét a saját sodródó otthonának helyrehozásában, van néhány tanácsunk az Ön számára is.