Több mint egy évtizede fennállása alatt, Harry Potter varázslóvilága kötelező látogatássá vált az Orlando Universal Studios-ban. A Fazekas hívő számára ez Mekka. Azok számára, akiket őszintén nem érdekel, a park hatalmas kastélya és kanyargós utcái még mindig varázslatosak. És akár Harry, Ron és Hermione mellett nőttél fel, akár alig tudod kiejteni a “petrificus totalust”, garantáltan vadul magával ragadó élmény lesz.

Ahogy minden mugli elvárhatja, miután a varázslók világába került, sokat kell tennie, és az első utazás sokkal lenyűgözőbb lehet, mint felfedezni, hogy a kedvtelésből tartott patkány valójában egy öregember. Szerencsére rengeteg tipp és trükk van, amelyek segítenek felfedezni a Varázslóvilág legjobbjait. Itt van, mit kell tudni.

Vásároljon jegyeket előre, és menjen mindkét parkba
A Universal Studios lehetőségeinek elárasztása pánikot okozhat. Több park van, és mindegyikhez saját jegy szükséges. A Harry Potter látnivalói két park—a Universal Studios és az islands of Adventure-között oszlanak meg, ami azt jelenti, hogy két jegyet kell vásárolnia, hogy mindent láthasson, egy kettős whammy, amely 115 dollárnál kezdődik. És a meredek árakon túl, tudod, mi a szuperszopás? Mindenképpen meg akarja látogatni mindkettőt.

A Universal Studios – ban megtalálja a Diagon Alley-t, a Gringotts ride-ból való menekülést és a tüzet lélegző sárkányt, amely a Gringotts Wizarding Bank tetején ül. A kaland-szigeteken sétálhat a Roxmorton, elkaphatja az utcai előadásokat (amelyek alkalmanként magukban foglalják a Beauxbatons Akadémia és a Durmstrang Intézet boszorkányait és varázslóit), és megnézheti a hatalmas Roxfort kastélyt. Ez is, ahol megtalálja a repülés a Hippogriff coaster, a tiltott Journey ride, és Hagrid mágikus lények motorkerékpár kaland, a legújabb Wizarding World ride.

A két parkot a Roxfort Express köti össze, amelyen csak akkor lehet lovagolni, ha rendelkezik a kétparkos bérlettel. Ha szereted a túrákat, és csak egy parkot látogathatsz meg, akkor a kalandok szigetei lehetnek az út. De a Gringott ‘ s nagyszerű út, az átlós sikátor pedig vadul lenyűgöző beállítás.

Mivel mindent meg akar látni, érdemes előre jegyet vásárolni. Ezzel néhány dollárt takaríthat meg, és naptári nézetet kaphat a belépési árakról, amelyek napról napra változnak. Általában pénzt takarít meg, ha a hét elején megy.

Ride a Roxfort Express mindkét irányban
Amíg a témában vagyunk: lovagolni a Roxfort Expressz mindkét irányban. (Bár, akkor valószínűleg meg kell egyébként annak érdekében, hogy visszatérjen az autó.) Ez a varázslatos vonat több, mint a parkok közötti szállítás: egy oszlopon halad át, hogy belépjen a 9-es peronra, és a látnivalók mindkét irányban különböznek, így érdemes kétszer lovagolni, még akkor is, ha nem kell.

Menj oda szuper Korán
Szabadságon vagy. Nem akarja beállítani az ébresztőt. Ez érthető. De ha azt szeretnénk, egy pár túrák menekülés Gringotts, verte a tömeget, és korán érkezik, hogy élvezze a rövidebb vonalak alatt a park reggeli órákban.

Ha a napfelkelte látása nem az Ön lekvárja, mindig ott van az Express Pass, amely lehetővé teszi, hogy olyan sorok elejére ugorjon, amelyek egyébként hétköznapokon plusz egy órás várakozást igényelnének. Bár kétségtelenül javítja az élményt, az Express Pass még drágább utazást tesz lehetővé (különösen, ha mindkét parkot meglátogatja), ezért tudd, hogy mindkét parkot egyetlen nap alatt is átjuthatod.