Mindannyian tudjuk, milyen lenyűgöző—és drága -, hogy vesz egy házat, időszak. (Sóhaj.) De ez tényleg valami, hogy vesz egy házat, ami csettint dab a tengerparton, a hegyekben, vagy akár mélyen az erdőben, mint azok a Twilight vagy Ex Machina. (Nyilvánvaló, hogy inkább az otthonukat részesítik előnyben vámpírdráma vagy bosszúálló AI nélkül. Unalmas, de igazságos!)

De egy tóparti ház? A tóparti ház egy igazi flex. Ez lesz a net a legjobb a sok világ, azzal a potenciállal, hogy a parancs a kilátás nyílik a strandra, a fesztelen magány az erdőben, és a mérhetetlen a hegyek. Néhány parton, akár néhány hírességet is észrevehet, miközben a dolgok alacsony kulcsúak: végül, Wisconsin az utolsó hely, ahol a legtöbb ember elvárja, hogy barátkozzon több milliomosokkal.

A cerulean vizek, a legmagasabb szintű üdülőhelyek és a természet menekül, ezek a világ legszebb tóvárosai. Csak ne felejts el meghívni minket a házavató bulidra, ha úgy döntesz, hogy beköltözöl.

Lugano, Svájc
Ami a puszta szépséget illeti, nem meglepő, hogy Svájc—egy olyan nemzet, amelynek tájképe látszólag kizárólag a zenei stílusú dombok hangja, a sí-kész hegyek és a középkori Tóparti falvak között váltakozik-teszi a listát, sem azt, hogy az országnak sikerült vonzania az A—listákat, hogy az évek során véget vessen az összes A-listásnak: Michael Jackson, Tina Turner, David Bowie, és még sok más mind egy szelet Svájcot hívtak haza. Ez a kis Tóváros Svájc olasz nyelvű részén, bár, különösen népszerű hely azoknak az Európai profi sportolóknak, akik nyári házakat szeretnének vásárolni.

Bacalar, Mexikó
Annak ellenére, hogy a lista többi bejegyzése magas sávot állított fel, a Quintana Roo-I Bacalar igazi kiemelkedő. Ez elsősorban azért van, mert kevésbé hasonlít bármely más” tóra”, amit láttunk, és inkább egy miniatűr Karib-tengerre hasonlít, hófehér homokkal és kristályos vizekkel, amelyek annyira változatosak a kék-zöld árnyalatokban, a testet gyakran hét színű lagúnának nevezik. Sőt, bérelheti azokat a víz alatti villákat, amelyek a Maldív-szigeteken vannak, anélkül, hogy 18+ órát utazna az óceán közepére.

Mncl, Németország
Ez a dél-németországi Bodeni-tó városa népszerű második otthona az egészség-és fitnesz-megszállott németek számára; annyira népszerű, valójában, hogy ez volt az ország első városa, amely adót vetett ki a második otthonokra. A város 167 mérföldnyi pályával büszkélkedhet, amelyeken kerékpározni, túrázni és izmait fájni, mielőtt megütné a természetes forró forrásokat (és élvezné a lenyűgöző fénybemutatókat), amelyek Európa egyik legfontosabb hidroterápiás célpontjává teszik.

Arrowhead, Kalifornia
Ez az apró, jogi személyiséggel nem rendelkező város a San Bernardino-hegységben forgatási helyszínként szolgál, mióta az ipar a 20.század elején LA-be költözött, olyan tisztelt filmek hátterének létrehozása, mint az eredeti Szülőcsapda és, ami még fontosabb, Space Jam. De amellett, hogy egy kitalált otthon Tapsi Hapsi, ez is egy igazi otthon szereti a Michael Jackson, John Candy, Bugsy Siegel, Sammy Hagar, és több tucat.